Укренерго вводить нові обмеження електропостачання для промисловості

Укренерго вводить нові обмеження електропостачання для промисловості

Більшу частину доби в Україні зберігається дефіцит електроенергії; очікується, що обмеження споживання для промисловості будуть діяти з 17:00 до 24:00.

Про це повідомила пресслужба НЕК "Укренерго".

Зазначається, що станом на 09:10 13 травня споживання зросло на 6,7% порівняно з тим же часом у попередній робочий день, 10 травня.

В енергосистемі більшу частину доби зберігається суттєвий дефіцит електроенергії. <...> Диспетчерський центр «Укренерго» прогнозує застосування графіків обмеження потужності для промислових споживачів із 17:00 до 24:00, - йдеться в повідомленні. 

В Укренерго закликали ощадливо витрачати електроенергію, особливо з 17:00 до 24:00. За інформацією компанії, станом на ранок знеструмлені 412 населених пунктів. 

Нагадаємо, СБУ затримала агента фсб, який готував ракетні удари по Рівненщині

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Load next