Російська піхота заходить на територію Вовчанська з півночі - Міноборони

Російська піхота заходить на територію Вовчанська з півночі - Міноборони

Армія РФ намагається закріпитися в північній частині міста Вовчанськ Харківської області.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Ворог намагається закріпитися на півночі міста невеличкими піхотними групами. Намагається туди зайти. Наше завдання – знищити ворога та не давати їм закріпитися, - заявив Лазуткін.

За його словами, українські дрони та артилерія працюють доволі ефективно, тому ворожа техніка знищується у великій кількості. Також поблизу Вовчанська наразі знаходяться боєздатні підрозділи, проте деяким російським піхотним групам вдалося зайти у місто.

Напрямком зараз керує досвідчений генерал Драпатий, тому триває бойова робота. Ясна річ, що ситуація непроста, що напруга залишається, - додав речник.

Він зазначив, що є тенденція до стабілізації, але все одно тривають важкі бої, проте закликав сприймати їх спокійно. Знищення ворожих сил відбувається у значній кількості й окупанти гинуть на підходах до Вовчанська.

Нагадаємо, Зеленський наказав перенести всі міжнародні заходи за його участі через ситуацію на фронті

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Load next