В Україні нерозшуканими залишаються 50 150 осіб

В Україні нерозшуканими залишаються 50 150 осіб

В Україні станом на сьогодні нерозшуканими залишаються 50150 осіб.

Про це поінформував заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов.

Війна змінила масштаби розшукової роботи. До війни за всі роки незалежності зниклими безвісти вважалися 12 292 особи. З початком російського вторгнення кількість зниклих зросла в чотири рази. На сьогодні нерозшуканими залишаються 50 150 осіб, - заявив він.

Нєбитов зазначив, що збір інформації, верифікація даних, реалізація пошукових заходів наразі ускладнюються через непередбачувану ситуацію на лінії фронту, масовані атаки на мирні міста, міграцію людей і тимчасову окупацію територій.

За його словами, навантаження на карний розшук збільшилось, проте оперативники працюють на максимумі та продовжують боротись за кожну людську долю.

Тому для нас так важливі перспективи розвитку розшукової роботи: нові алгоритми дій, міжнародне партнерство, оновлене законодавство та залучення сучасних технологій, - поінформував заступник голови НПУ.

Нагадаємо, Населення України може скоротитися до 25,2 млн у найближчі 26 років - Мінсоцполітики

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Заочний арешт спікеру рашизму: Соловйова за ґрати (відео) Заочний арешт спікеру рашизму: Соловйова за ґрати (відео)
Личаківський райсуд Львова задовольнив клопотання слідчого в особливо важливих справах ГСУ ДБР та обрав запобіжний захід Владіміру Соловйову – тримання під вартою.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Load next