Видалили небезпечну пухлину ютуб

Видалили небезпечну пухлину ютуб
Львівські медики успішно видалили велику злоякісну пухлину у 2-річного хлопчика, яка обгортала судини нирок, печінки та інших органів

Рятували хлопчика усією лікарнею. До Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру більше року тому звернулися батьки маленького Давида. Вони приїхали на лікування до Львова з Волині. У дитини була велика пухлина в черевній порожнині. Обстеження показали, що вона -  злоякісна.

Перш ніж видалити пухлину, хлопчику довелось прийти непросте лікування, а зокрема 10 курсів хіміотерапії. Згодом медики почали планувати складне хірургічне втручання, адже пухлина обгорнула життєво-важливі судини.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові прооперували 5-річну дівчинку, у якої пухлина стискала ребра та заважала дихати У Львові прооперували 5-річну дівчинку, у якої пухлина стискала ребра та заважала дихати
Львівські медики спільно з колегами з Івано-Франківська прооперували 5-річну дівчинку, у якої гігантська пухлина стискала ребра та заважала дихати.
Львівські медики трансплантували нирку 8-річному хлопчику (відео) Львівські медики трансплантували нирку 8-річному хлопчику (відео)
Львівські медики трансплантували нирку 8-річному хлопчику, донором для якого став 17-річний юнак, який трагічно загинув.
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
Load next