У Львові розпочали реставрацію балкону на фасаді понад 100-річного будинку

У Львові розпочали реставрацію балкону на фасаді понад 100-річного будинку
Споруда на вул. Кирила і Мефодія є пам’яткою архітектури, а процес відновлення балкону відбувається по програмі співфінансування.

У Львові розпочали реставрацію балкону на фасаді понад 100-річного будинку на вул. Кирила і Мефодія. Ця споруда є пам’яткою архітектури, а процес відновлення відбувається по програмі співфінансування. Частину платять мешканці, а решту покривають з міського бюджету.

Представники підрядної організації, що наразі займаються реставрацією, наголосили, що балкон дуже пошкоджений і роботи багато.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Личаківському цвинтарі реставрують родинні каплиці (відео) На Личаківському цвинтарі реставрують родинні каплиці (відео)
У Львові триває реставрація родинних каплиць на Личаківському кладовищі, яка відбувається за підтримки польських колег.
У Львові проводять майстер-класи з оновлення пам'яток архітектури (відео) У Львові проводять майстер-класи з оновлення пам'яток архітектури (відео)
У межах заходу кожен охочий може долучитися до оновлення скульптури на вулиці Погулянка, 20 у будні з 10-ї до 14-ї години.
СБУ викрила схему розкрадання коштів на реставрації собору св. Юра у Львові (відео) СБУ викрила схему розкрадання коштів на реставрації собору св. Юра у Львові (відео)
Зловмисники привласнили більше ніж 2 млн грн на ремонті території собору св. Юра 
Load next