Туск не прийшов на зустріч до Дуди щодо ядерної зброї

Туск не прийшов на зустріч до Дуди щодо ядерної зброї

Глава польського уряду Дональд Туск не прийшов зранку 1 травня на зустріч з президентом Анджеєм Дудою на його запрошення з приводу теми можливого розміщення ядерної зброї на території Польщі.

Про це повідомив міністр канцелярії президента РП Войцєх Коларський, передає TVN24.

Міністр Ян Грабєц (голова канцелярії прем'єра - ред.) поінформував у вівторок ввечері, що у зв’язку з проблемами із здоров’ям він не зможе бути присутнім на зустрічі, - зазначив Коларський.

Президентський міністр додав, що для нього така позиція Туска є «дивною», оскільки прем’єр напередодні з’являвся публічно, зокрема виголосив промову з приводу чергової річниці приєднання Польщі до ЄС.

Проте він зазначив, що попри це двері президентського палацу завжди відкриті для прем'єра Польщі.

Згодом під час виступу з нагоди 20-річчя вступу Польщі до ЄС президент Дуда заявив, що прем'єр Туск, на жаль, не прийняв його запрошення разом звернутися до польського суспільства з приводу річниці членства в ЄС. Він висловив сподівання, що разом з прем'єром вони продовжуватимуть політику успішного членства Польщі в ЄС.

Нагадаємо, На протестах у Грузії затримали понад 60 людей

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Ситуація на кордонах: Зеленський і Дуда у телефонній розмові обговорили спільну протидію викликам безпеки регіону Ситуація на кордонах: Зеленський і Дуда у телефонній розмові обговорили спільну протидію викликам безпеки регіону
Зеленський поінформував польського колегу про розвиток ситуації з безпекою на сході України.
"Має бути швидкість та свобода дій": Варшава передасть Києву першу партію оборонної зброї наступного тижня "Має бути швидкість та свобода дій": Варшава передасть Києву першу партію оборонної зброї наступного тижня
Раніше Польща повідомила, що готова передати Україні боєприпаси, переносні зенітно-ракетні комплекси Grom та різні типи безпілотників.
Load next