Miss beauty of Ukraine 2024: як все відбувалося?

Miss beauty of Ukraine 2024: як все відбувалося?
У місті Лева відбулася масштабна благодійна подія національного рівня «Miss beauty of Ukraine 2024». Дівчата з усіх куточків країни боролися за головну корону та титул красуні України

У місті Лева відбулася масштабна благодійна подія національного рівня «Miss beauty of Ukraine 2024». Дівчата з усіх куточків країни боролися за головну корону та титул красуні України. У кастингу взяли участь 250 конкурсанток, лише 16 з них пройшли у фінал.

Підготовка дівчат тривала 1,5 місяці. Разом з фахівцями працювали над розкриттям природної харизми, навчали правильній подачі, ходьбі та як необхідно поводитися на сцені. З 16 дівчат більшість вперше брали участь у подібному конкурсі.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові перейменували ще 20 вулиць (відео) У Львові перейменували ще 20 вулиць (відео)
Наразі у Львівській громаді вже створено 39 нових топонімів.
Обережно: ожеледиця! Чи встигають комунальні служби посипати дороги у Львові? (відео) Обережно: ожеледиця! Чи встигають комунальні служби посипати дороги у Львові? (відео)
Через ожеледицю львів’яни масово атакували «Гарячу лінію міста». Від самого ранку у відповідній «Фейсбук»-спільноті з’являються дописи про непосипані дороги та тротуари.   
Load next