Зеленський обговорив із президентом Сінгапуру перспективи поглиблення двосторонніх відносин

Зеленський обговорив із президентом Сінгапуру перспективи поглиблення двосторонніх відносин

Президенти України та Сінгапуру Володимир Зеленський і Тарман Шанмугаратнам обговорили перспективи поглиблення двосторонніх відносин.

Про це повідомляє пресслужба Президента України.

Під час візиту до Сінгапуру Зеленський зустрівся з Шанмугаратнамом. Глава Української держави подякував за чітку позицію Сінгапуру в засудження російської агресії, підтримку санкційного тиску на РФ та надану гуманітарну допомогу.

Зеленський поінформував про підготовку до першого, інавгураційного Глобального саміту миру і наголосив на важливості представництва всіх континентів, участі всіх країн, які поважають міжнародне право та прагнуть відновлення справедливого, всеосяжного й довготривалого миру.

Лідери двох країн обговорили перспективи поглиблення українсько-сінгапурських відносин.

Президент України подякував Сінгапуру за сприяння у розвитку людського потенціалу та спроможностей сектору державних послуг у нашій країні. Зеленський окремо наголосив на зацікавленості України у виведенні співпраці з Асоціацією держав Південно-Східної Азії (АСЕАН) на новий рівень.

Нагадаємо, Президент Філіппін попередив про загрозу початку війни із Китаєм

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба
Франція та Німеччина обіцяють демотивувати Російську Федерацію від повномасштабної війни проти України.
Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців" Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців"
Офісу президента не сподобалося, які документи оприлюднила Соколова.
"Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото) "Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото)
Під час робочої поїздки до Миколаївської області Олексій Резніков назвав українських морпіхів мотивованими професіоналами своєї справи.
Load next