Укрпошта вводить в обіг нову марку «русскій воєнний флот - до дна!»

Укрпошта вводить в обіг нову марку «русскій воєнний флот - до дна!»

АТ "Укрпошта" сьогодні, 8 травня, офіційно вводить в обіг поштову марку «русскій воєнний флот – до дна!», випуск якої здійснений за підтримки ВМС ЗСУ.

Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

У компанії зауважили, що нова марка є третьою в легендарній серії поштових марок воєнного часу «русскій воєнний корабль … !», і символізує очищення Чорного моря від російських кораблів.

Тираж марки – 1 млн примірників. Нова марка від Укрпошти «русскій воєнний флот – до дна!» містить зображення кораблів, які є найбільш вагомою втратою ворога за два роки повномасштабного вторгнення.

Ми всі пам’ятаємо, як на наступний день після введення в обіг марки ««русскій воєнний корабль, іді…!», ЗСУ забезпечили відправку ворожого крейсера «Москва» у заданому напрямку. Сподіваємось, що і марка «русскій воєнний флот – до дна!» стане «пророчою» і врешті-решт весь російський флот опиниться на дні, де йому і місце, а наше Чорне море очиститься від російської навали. Зараз на марці зображені знищені російські кораблі, які стали найбільшим збитком для ворожого флоту. І навіть це скорочене кладовище з російського брухту ледь вмістилося на зображення марки, - заявив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Нову марку погасили у Дніпрі та Черкасах.

Укрпошта одночасно з випуском нової марки 8 травня відкриває продаж благодійної презентаційної рамки «русскій воєнний ... !», яка містить усі три поштові марки цієї серії з відбитками штемпелів «Перший день!»: «русскій воєнний корабль, іді ... !», «русскій воєнний корабль, ... всьо!» та «русскій воєнний флот – до дна!».

Тираж рамки – 1000 примірників, вартість – 1500 грн, 1000 грн з яких будуть спрямовані Укрпоштою на закриття збору на машину механізованого розмінування для ДСНС України

Нагадаємо, У Литві заявили, що готові відправити своїх військових в Україну з навчальною метою

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Load next