Сервісні центри призупиняють реєстрацію авто і видачу прав в Україні

Сервісні центри призупиняють реєстрацію авто і видачу прав в Україні
Припинення реєстрації та видачі водійських прав пов'язують із затримками в поставках бланків.

Сервісні центри при Міністерстві внутрішніх справ України можуть тимчасово припинити надавати послуги з реєстрації автомобілів та видачі водійських прав. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на оголошення на сайті Головного сервісного центру МВС.

У зв'язку із затримкою в поставках бланкової продукції від ДП "Поліграфічний комбінат "Україна" можливе тимчасове припинення надання адміністративних послуг з реєстрації/перереєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія, - йдеться у повідомленні.

Українським же водіям рекомендують перевіряти інформацію про наявність бланків на сайті Головного сервісного центру МВС і сторінках регіональних сервісних центрів.

Читайте також
Розмитнити авто в Україні можна буде через "Дію" — Шмигаль Розмитнити авто в Україні можна буде через "Дію" — Шмигаль
В уряді заявили про плани спростити розмитнення автомобілів в Україні та зробити можливим оформлення цієї послуги через "Дію".
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Loading...
Load next