Друга історична "бронза": Україна здобула медаль в артистичному плаванні на Олімпіаді

Друга історична "бронза": Україна здобула медаль в артистичному плаванні на Олімпіаді
На Олімпійських іграх-2020 розіграли медалі в командних змаганнях з артистичного плавання. Україна вдруге за Олімпіаду створила історію в цьому виді спорту.

Українська збірна в складі Марти Фєдіної, Анастасії Савчук, Єлизавети Яхно, Владислави й Марини Алексіївих, Аліни Шинкаренко, Ксенії Сидоренко та Катерини Резнік здобули першу в історії України командну медаль у артистичному плаванні.

У своєму фінальному виході Україна успішно впоралася з програмою та заробила високі 96.0333 бала. Почувши оцінки, синхроністки навіть закричали від здивування, бо зазвичай більше 96 отримують китаянки та ОКР.

З сумою 190.3018 українки втрималися на третьому місці, забезпечивши відрив від Японії вже в майже два очки.

Результати:

  • ОКР – 196.0979
  • Китай – 193.531
  • Україна – 190.3018

Нагадаємо, що дует Марти Фєдіної та Анастасії Савчук здобув бронзову медаль в артистичному плаванні на Олімпійських іграх-2020. Це стало першою олімпійською медаллю збірної загалом у цьому виді спорту.

Читайте також
Українець встановив новий національний та олімпійський рекорд, а також виступить у фіналі Українець встановив новий національний та олімпійський рекорд, а також виступить у фіналі
Цього разу своїми успіхами потішив український плавець Михайло Романчук. Він становив новий національний та олімпійський рекорд у запливах на 800 метрів вільним стилем.
Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні Третя медаль для України на Олімпіаді-2020: "бронзу" здобули стрільці у змішаному змаганні
Українські стрільці вибороли першу медаль. Змішані командні змагання зі стрільби дебютують в олімпійській програмі саме у Токіо.
Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020 Російський телеканал не показав збірну України на відкритті літньої Олімпіади-2020
У пресслужбі телеканалу запевнили, що не зробили цього, оскільки необхідно було виконати комерційні зобов’язання перед рекламодавцями.
Loading...
Load next