"Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України

"Незабутні 5 років життя": екстренер Шевченко звернувся до збірної України
Шевченко побажав збірній успіху та подякував кожному її гравцю. Екстренер також заявив, що надалі буде палко підтримувати українську національну команду з футболу.

Колишній тренер Андрій Шевченко, який пішов з посади на початку серпня цього року, звернувся до своєї команди, яку він очолював понад п'ять років, після офіційного призначення нового тренера Олександра Петракова. Своє звернення він опублікував на своїй сторінці в соцмережі  Instagram.

Я хочу висловити величезну вдячність кожному футболісту збірної України, з якими пройшли дуже яскравий і успішний шлях до вісімки найкращих команд Європи. Це були незабутні 5 років мого життя. Нас об'єднувала мета і ми разом до неї йшли. Щиро дякую вам за підтримку, - написав Андрій Шевченко.

Він також побажав команді успіху та нових перемог і тріумфів з новим тренерським штабом збірної України й зазначив, що "Я завжди і всюди буду вас підтримувати і вболівати".

Нагадаємо, що на початку серпня Шевченко повідомив у соцмережах, що його контракт з УАФ закінчився й він все ж таки залишає посаду головного тренера збірної України.

Кандидатур на місце головного тренера збірної було доволі багато, однак учора, 18 серпня, Українська асоціація футболу призначила тимчасового тренера національної збірної - Олександра Петракова. Зокрема, новий наставник очолив збірну Україну прямо перед матчами відбору на Чемпіонат світу-2022, який відбудеться у Катарі. Новий коуч національної команди наголосив, що наступні 5 поєдинків будуть наче фінальні.

Читайте також
Петраков офіційно очолив збірну України з футболу Петраков офіційно очолив збірну України з футболу
Українська асоціація футболу призначила тимчасового тренера національної збірної - Олександра Петракова.
"Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео) "Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео)
Петраков вперше прокоментував своє призначення. Він наголосив, що наступні 5 поєдинків будуть наче фінальні.
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
Loading...
Load next