Очільник Федерації легкої атлетики підтримав Магучіх

Очільник Федерації легкої атлетики підтримав Магучіх
Глава Федерації легкої атлетики розповів, що раніше Магучіх неодноразово пропонували змінити громадянство - і з США, і від поляків.

Глава Федерації легкої атлетики Равіль Сафіуллін заступився за олімпійську призерку Ярославу Магучіх, яка фотографувалася з росіянкою. За його словами,  не можна звинувачувати спортсменку у відсутності патріотизму, оскільки вона раніше відмовилася від громадянств Польщі та США.

Про це він розповів в інтерв'ю "Обозревателю".

Мені її тренерка Тетяна Володимирівна розповідала, що з 2017 року яких тільки пропозицій щодо зміни громадянства не надходило — і з США, і від поляків, і хто тільки не запрошував. Але вона тут, в Україні. Ось це патріотизм. Це приклад для наслідування, - сказав посадовець.

Равіль Сафіуллін наголосив, що у спорті заведено фотографуватися після змагань разом, а також ставати на одну сходинку п'єдесталу. Каже, що так спортсмени віддають данину поваги чесній спортивній боротьбі. 

Нагадаємо, що на початку серпня українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото російську спортсменку - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.

Також нещодавно Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх знову сфотографувалася з російською спортсменкою Марією Ласіцкене, цього разу після етапу Діамантової ліги в Цюріху.

Читайте також
"Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото) "Спорт поза політикою": в Україні розгорівся скандал після фото Магучіх із спортсменкою з Росії на Олімпіаді (фото)
"Бронзова" призерка Олімпійських ігор в Токіо українка Ярослава Магучіх зробила спільне фото зі спортсменкою Марією Ласіцкене, що представляє Росію.
Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото) Скандал на Олімпіаді: українка Магучіх зробила спільні фото з спортсменкою з Росії (фото)
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх потрапила у скандал через фото російську спортсменку - дівчата взяли свої прапори, міцно обіймалися і сфотографувалися.
Магучіх знову сфотографувалася з росіянкою: цього разу з ними ще одна українка (фото) Магучіх знову сфотографувалася з росіянкою: цього разу з ними ще одна українка (фото)
На одному із фото разом позують Магучіх і Ласіцкене. Спортсменки стоять без прапорів, але росіянка обіймає українку за плече.
Loading...
Load next