"Я буду ще краще в наступний раз", - Усик про реванш із Джошуа

"Я буду ще краще в наступний раз", - Усик про реванш із Джошуа
Усик розповів, що поєдинок з Джошуа був хорошим, але в реванші він виступить ще краще. Спортсмен наголосив, що буде "сильніше і швидше".

Український боксер Олександр Усик висловився про реванш з Ентоні Джошуа за титули WBA, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі.

В інтерв'ю DAZN новий чемпіон хевівейту пообіцяв в повторному поєдинку з Джошуа вивести свій бокс на новий рівень.

Виступ в бою з Джошуа був хорошим, але я буду ще краще в наступний раз. Я не відчуваю меж. Наступного разу я буду сильніше і швидше. Ви завжди повинні долати свої межі за допомогою трудової етики, амбіцій і наполегливої ​​праці. Ідіть вперед і не дозволяйте нікому зупиняти вас, - сказав чемпіон. 

Усик також зазначив, що його команда була головним ключем до успіху. 

Довелося дотримуватися стратегії тиску і збереження темпу до кінця. Найголовніше — зберігати концентрацію. Підтримувати тиск і залишатися сконцентрованим, - наголосив спортсмен. 

Читайте також
"Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео) "Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео)
Бій став головним у вечорі боксу в Лондоні – оскільки боксери боролися за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.
Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео) Усик прокоментував ставки букмекерів та експертів щодо поєдинку з Джошуа (відео)
Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня у Лондоні на стадіоні "Тоттенгем". Українець є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі.
Loading...
Load next