LEV Development & Design Tour: інтерв’ю з Василем Варгою про готельну та житлову нерухомість (відео)

LEV Development & Design Tour: інтерв’ю з Василем Варгою про готельну та житлову нерухомість (відео)
Про проєкти, плани та принципи проєктів LEV Development.

Мати власний готельний бізнес в українських Карпатах, не виходячи з дому? Цілком реально!

LEV Development - компанія, яка поставила собі ціль, істотно покращити життя своїх клієнтів. Продумані до дрібниць, інвестиційно привабливі та бездоганно красиві об'єкти LEV Development дійсно змінюють світ, пристосовуючи його до наших потреб!

Компанія LEV Development - це львівський девелопер, який розвивається у двох напрямках: житлова нерухомість та девелопмент готельної нерухомості, - Василь Варга, директор департаменту розвитку  та продажів LEV Development, експерт у сфері інвестиційної та житлової нерухомості.

Василь впевнений, що люди прагнуть кращого життя, хочуть жити у красивих та безпечних будтинках. Та зупинятися у готелях із бездоганним сервісом і LEV Development планує дати їм це.

Фото: скріншот з інтерв'ю Design Tour

Головні проєкти LEV Development

Мета компанії, яка одна з перших в Україні почала створювати готельні продукти, які відповідають міжнародним класам, які мають повний цикл обслуговування і фактично забезпечують усім необхідним гостей для комфортного проживання.

Фото: LEV Development

Ці продукти працюють на розвиток самого регіону, у якому знаходяться. Один з цікавих проєктів, який уже введений в експлуатацію, це  Premier Resort Hotel, що побудований у готельній зоні курорту Буковель, по класу зірковості це 4-5 зірок. Крім номерного фонду також є гарна інфраструктура, що дозволить не виходити за межі готелю протягом трьох - чотирьох днів. Є декілька ресторанів, СПА, просторі номери.

Перший проєкт був у Буковелі, зараз є у Львові, Яремче. У кожного готелю є особливості і певні відмінності та завдання відповідно до цільової аудиторії, яка буде там жити, - каже Василь Варга.

Фото: скріншот з інтерв'ю Design Tour

Стосовно архітектури, дизайну

Основна задача, ділиться директор департаменту розвитку  та продажів LEV Development:

Знайти кращих та вдало їх поєднати!

Lev City Hotel співпрацює з Марком Савицьким. Він повністю головний ідеолог проєкту.

Це буде перлина Львову! – ділиться враженнями Василь.

Фото: скріншот з інтерв'ю Design Tour

Житлова нерухомість

Житловий квартал  Central Hills, знаходиться у Голосієвському районі Києва, за 10 хв до центру міста. Забезпечений підземними паркінгами, відповідно до потреб жителів. Можна буде піднятися прямо з паркінга додому.

Фото: ПравдаТУТ Львів

Відповідно для проєкту будуть дитячі майданчики, садочок, школа. Із спортивної інфраструктури тут передбачено: тенісний корт, футбольне поле повноцінне, спортивний клуб і СПА. Також торгово-розважальна інфраструктура на території комплексу дозволить відвідувати торговий центр з бутіками-галереями, дитячими розважальними атракціями.

Буковель у міжсезоння

Готель має конференц залу для презентацій, зустрічей, івентів. Є партнери, що займатимуться СПА, спеціальна Аnti-age клініка. Таким чином можливості для міжсезонного відвідування готелю дозволять приймати гостей, не у меншій кількості і влітку.

Фото: LEV Development

Плани на майбутнє

Нові туристичні напрямки планує розвивати LEV Development.

Вже на виході дуже цікавий проєкт в готельній зоні курорту Буковель, він буде більший та з казино. Далі будемо рухатись на Південь, звичайно у списку також Київ, - підсумовує Василь.

Злата Новосельськаpravdatutnews.co

Читайте також
Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео) Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео)
Вперше в Україні девелоперська компанія співпрацює з арт-агенцією задля створення мистецької родзинки у житловому кварталі
Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео) Туристи з Саудівської Аравії: в Україну масово їдуть арабські мандрівники (відео)
Світова пандемія значно вплинула на усі сфери людської діяльності, винятком не стала й туристична галузь України. Протягом минулого року туризм був змушений “виживати” в умовах декількох місячного локдауну та непередбачуваних карантинних обмежень. Вони не лише унеможливили звичну роботу готелів та туристичних місць, а й також не давали можливості у час пандемії в повному обсязі розвиватись туристичній галузі.
Новорічний настрій від «Lev Development» (ВІДЕО) Новорічний настрій від «Lev Development» (ВІДЕО)
Представники компанії «Lev Development» посадили у Малоголосківському парку зелену красуню та прикрасили її.
Loading...
Load next