Amnesty International вибачилася перед українцями "за гнів": висновок залишився той самий

Amnesty International вибачилася перед українцями "за гнів": висновок залишився той самий
Жодних спростувань чи вибачень за саме "розслідування" в організації не надали.

У міжнародній правозахисній організації Amnesty International вибачилися перед українцями, але не за "розслідування", а за "страждання та гнів", які спричинило "розслідування", в якому українських військових звинуватили у порушенні гуманітарного права

Про це повідомляє Reuters, передає ПравдаТУТ News.

Amnesty International глибоко шкодує про страждання та обурення, які викликав наш пресреліз про бойову тактику українських військових, – йдеться в пресрелізі організації.

Проте свій висновок Amnesty International підтвердила ще раз.

Пріоритетом Amnesty International у цьому та будь-якому конфлікті є забезпечення захисту цивільних осіб. Справді, це було нашою єдиною метою, коли ми оприлюднили цей останній матеріал дослідження. Хоча ми повністю підтримуємо свої висновки, ми шкодуємо про спричинений біль, - зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, правозахисна організація Amnesty International заявила про те, що українська сторона порушує міжнародне гуманітарне право, наражаючи на небезпеку цивільних.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України
Сполучені Штати Америки стежитимуть за ситуацією поблизу українського кордону після заяви Росії про завершення військових навчань і відведення їхніх військ.
Loading...
Load next