Британія передала обладнання для роботи з реєстром “Оберіг”

Британія передала обладнання для роботи з реєстром “Оберіг”

Уряд Великої Британії передав обладнання для роботи з реєстром «Оберіг» У межах проєкту SDA передали 187 ноутбуків, 187 сканерів та 187 принтерів для використання у ТЦК та СП.

Про це повідомили в Міністерстві оборони України.

Реєстр «Оберіг» заощаджує кошти держави та військовозобов’язаних, запобігає корупції та сприяє розумному рекрутингу. Завдяки цифровізації обліку інформація про військовозобов’язаних не може бути знищена внаслідок ракетного обстрілу чи пожежі. Вдячна уряду Великої Британії за постійну підтримку реформ в Україні — і особливо реформ у сфері оборони, – подякувала заступниця міністра оборони з питань цифрових трансформацій, цифрового розвитку та цифровізації Катерина Черногоренко.

Ця ініціатива є частиною програми підтримки від Спеціального радника з питань оборони, що фінансується урядом Великої Британії, додали в МО. 

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 71 бойове зіткнення

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео) Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео)
Росія заявила про нібито порушення російського кордону у Чорному морі британським есмінцем Defender біля мису Фіолент. Внаслідок цього російські військовослужбовці відкрили попереджувальний вогонь по судну.
Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі
Військовослужбовці Російської Федерації відкрили попереджувальний вогонь по британському судну у Чорному морі.
Loading...
Load next