Втрати російської армії в найближчі два місяці зростуть ‒ британська розвідка

Втрати російської армії в найближчі два місяці зростуть ‒ британська розвідка

Втрати армії РФ у війні проти України зростуть уже в найближчі два місяці.

Про це йдеться Міноборони Великої Британії.

Як зазначають у британській розвідці, втрати російської армії зростуть через відновлення наступу в східних регіонах України.

Це слідує за незначним зниженням тему операцій протягом останніх двох місяців після падіння Авдіївки, ‒ заявили у Міноборони.

Крім того, у звіті йдеться про те, що Росія продовжить проводити виснажливий тип ведення війни, який більше покладається на кількість, а не якість. Таким чином Росія діятиме, ймовірно, протягом усієї війни.

За підрахунками британської розвідки, загальна кількість російських втрат (поранені та вбиті) з початку вторгнення становить понад 465 тисяч солдатів. У квітні 2024 року середня кількість російських втрат на добу становила 899 осіб.

Нагадаємо, Під час відновлення Бородянки пропало майже 20 мільйонів гривень

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Втрати рашистських окупантів на сімнадцятий день війни (відео) Втрати рашистських окупантів на сімнадцятий день війни (відео)
Вони зростають і зростатимуть далі.
Втрати особистого складу ворога різко збільшилися: які ще втрати несуть рашисти (відео) Втрати особистого складу ворога різко збільшилися: які ще втрати несуть рашисти (відео)
Втрати особистого складу збільшились на 1500 осіб з минулого дня.
Втрати особового складу окупантів перевалили за 14000 (відео) Втрати особового складу окупантів перевалили за 14000 (відео)
Втрати військової техніки також збільшуються кожного дня.
Load next