Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото)

Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото)
Кількість жертв внаслідок вибуху у багатоповерхівці у центрі села Білогородка, що під Києвом лише збільшується. Рятувальники відшукали ще одного померлого.

Під Києвом в селі Білогородка в одному з житлових будинків трапилась пожежа, яка супроводжувалась потужним вибухом. Спершу надзвичайники повідомили про одного загиблого, однак згодом видання "Сьогодні" повідомила, що кількість жертв внаслідок вибуху збільшилась вже до двох осіб.

Другим загиблим виявився чоловік віком після 50 років.

Зазначимо, що всього в результаті пожежі постраждало 10 осіб. Двох з них доставили до лікарні, ще шестеро після обстеження медиками від госпіталізації відмовилися. На жаль, двоє загинули.

Нагадаємо, що наразі ДСНС відкидає версію про вибух газу та підозрює, що причиною був вибуховий пристрій. заступник начальника ДСНС у Київській області Сергій Майстренко заявив, що "причиною вибуху точно не був газ. За свідченнями місцевих жителів, вибух був доволі потужним. Можливо, ми маємо справу з вибуховим пристроєм, гранатою чи чимось подібним".

Зокрема, президент Володимир Зеленський наголосив, що причини трагедії повинні бути встановлені у найкоротші терміни. Тим часом місцева влада й ОДА повинні надати всю необхідну допомогу постраждалим і тим, хто був змушений покинути домівку після вибуху та пожежі.

Читайте також
На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео) На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео)
Під Києвом в селі Білогородка в одному з житлових будинків трапилась пожежа, яка супроводжувалась потужним вибухом. На місці події рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото) Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото)
Ймовірною причиною пожежі у житловому будинку у Білогородці, що на Київщині була спроба приховати жорстоке вбивство. Вбитому чоловікові вирізали серце і частину легень.
Loading...
Load next