Працівники ДБР викрили шахраїв, які під виглядом співробітників Бюро видурювали у людей гроші

Працівники ДБР викрили шахраїв, які під виглядом співробітників Бюро видурювали у людей гроші

За оперативною інформацією, люди, які не мають жодного відношення до правоохоронних органів,  представлялись працівниками ДБР.

Про це повідомляє ДБР.

Вони пропонували широкий спектр послуг для потенційних «клієнтів» -  від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників, тощо. За фактом протиправних дій порушено кримінальне провадження, документуються та встановлюється повне коло осіб причетних до оборудок.

Проводяться обшуки за місцями проживання, вилучаються докази протиправної діяльності.

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, В Україні відкрився ще один завод із виробництва безпілотників

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю
Суд заарештував двох найвпливовіших "злодіїв в законі" в Україні – "Умку" та "Лашу Сван". Відомо, що двоє злочинців контролювали криміналітет одразу в кількох областях.
"Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео) "Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео)
Співробітники ДБР викрили на шахрайстві суддю Донецького окружного адміністративного суду, який за гроші обіцяв "допомогти" ухваленню судового рішення на користь заявника.
Перевантаження літака: ДБР назвало причини катастрофи Ан-26 біля Чугуєва Перевантаження літака: ДБР назвало причини катастрофи Ан-26 біля Чугуєва
Основна причина катастрофи літака Ан-26 під Чугуєвим, в якій загинули 26 українських військовослужбовців, – перезавантаження літака та дозвіл на злети конвеєрним способом.
Load next