Зеленський провів засідання Ставки

Зеленський провів засідання Ставки

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. У центрі уваги учасників була ситуація на фронті.

Про це він повідомив  у соцмережі.

Заслухав великий звіт про готовність фортифікаційних рубежів у прикордонних регіонах та на напрямках активних бойових дій. Його представили прем'єр-міністр Денис Шмигаль і голова Державної служби спеціального транспорту Олександр Яковець, - заявив президент.

Своєю чергою головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів про поточний час на фронті та організацію ротації підрозділів для відновлення. Також учасники засідання обговорили темпи та потреби при комплектуванні нової бригади.

Була доповідь міністра оборони Рустема Умєрова щодо графіків надходження зброї від партнерів у межах оприлюднених пакетів допомоги. Доручив ужити всіх можливих заходів для скорочення строків, - зазначив Зеленський.

Також він додав, що особливо це стосується постачання засобів ППО для захисту людських життів та енергетичної інфраструктури.

Окрім того, на засіданні виступив міністр із питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін, він розповів про поточні темпи виробництва дронів і засобів РЕБ та забезпечення ними фронту, а також засобів радіоелектронної боротьби для прикриття важливих об'єктів.

поки,  Росія наразі не запрошена на мирний саміт щодо України - уряд Швейцарії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Load next