Укрзалізниця запускає в роботу єдине цифрове вікно для вантажовласників

Укрзалізниця запускає в роботу єдине цифрове вікно для вантажовласників

АТ «Укрзалізниця» з 1 червня припиняє роботу системи «АС Клієнт УЗ» і запускає в роботу новий сервіс для клієнтів, що здійснюють вантажні перевезення.

Про це повідомила пресслужба компанії.

До єдиного цифрового вікна для роботи клієнтів з вантажних перевезень «е.Портал УЗ-Карго» вже приєдналося близько 2 тис. замовників послуг та 5 тис. користувачів. З 1 червня Укрзалізниця припиняє роботу системи «АС Клієнт УЗ», яка використовувалася вантажовласниками з 2011 року дотепер, - ідеться в повідомленні.

Новий портал надає клієнтам не лише доступ до електронних сервісів для організації перевезень вантажів. На ньому можна отримувати інші послуги, пов’язані з вантажоперевезеннями, зокрема, укладати різні типи договорів за спрощеною процедурою, погоджувати замовлення на перевезення та інші супутні послуги.

Також можна обмінюватися електронними документами й даними щодо послуг з організації перевезень, у тому числі при вирішенні спірних питань, що виникли у процесі виконання перевезення та розрахунків за них.

В УЗ наголошують, що «е.Портал УЗ-Карго» має сучасні засоби захисту інформації від несанкціонованих втручань та спроб зламу.

Нагадаємо, Група Нафтогаз у квітні пробурила понад 40 кілометрів свердловин

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
Load next