Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)

Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.

На тлі загрози нового вторгнення Росії на територію Україну журналісти The Wall Street Journal опублікували фото, на яких видно, як РФ нарощує свою військову авіацію в окупованому Криму.

Зокрема це помітно на супутникових фотографіях, які були зроблені у період від 27 березня до 16 квітня 2021 року.

Зазначимо, що на фото видно, як винищувачі Су-30 вишикувались на злітно-посадковій смузі на авіабазі в Криму. Однак додамо у березні їх там навіть не було, до того ж на фото журналісти помітили винищувачі Су-34, Су-27, Су-25 та Су-24.

Наразі, за даними журналістів, відомо лише те, що РФ розмістила в окупованому Криму повітряно-десантні війська, механізовані і бронетанкові частини, бойові вертольоти, розвідувальні БПЛА, засоби радіоелектронної боротьби і військовий госпіталь.

Нагадаємо, що нещодавно у води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії. Зокрема РФ також відправила в Чорне море два великі десантні кораблі Північного флоту. "Олександр Отраковський" та "Кондопога" в суботу пройшли Босфор та увійшли в акваторію Чорного моря.

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Україна заарештувала 12 російських літаків, які літали до окупованого Криму Україна заарештувала 12 російських літаків, які літали до окупованого Криму
Російські літаки "долітались" до Криму. Український суд за клопотанням прокуратури АР Криму та міста Севастополя арештував 12 літаків російського авіаперевізника який здійснював польоти до закритого Україною пункту пропуску "Сімферополь-авіа".
У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії
Росія також відправила в Чорне море два великі десантні кораблі Північного флоту. "Олександр Отраковський" та "Кондопога" в суботу пройшли Босфор та увійшли в акваторію Чорного моря.
Loading...
Load next