Рік остеоінтеграційному протезуванню в Україні

Рік остеоінтеграційному протезуванню в Україні
Першим пацієнтом, якому вживили протез у кістку став 57-річний капітан ЗСУ Ігор Крупнов. Рік по тому чоловік зміг опанувати нові кінцівки та веде активний спосіб життя

Не знаючи Ігоря Крупнова, важко здогадатись, що зараз так впевнено він йде одразу на обох протезах. У листопаді 2022 року капітан ЗСУ разом із побратимами іхав на завдання на Херсонщині. Тоді авто підірвалося на двох протитанкових мінах, а сам чоловік втратив обидві ноги. В дуже важкому стані його госпіталізували у центр Незламні до Львова. Тоді вперше в Україні лікарі наважились зробити остеоінтеграційне протезування на обидві кінцівки. Тобто Ігор став першим пацієнтом, якому вживили протез просто у кістки.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
До Львова транспортували двох дітей, які стали жертвами ракетного удару на Одещині (відео) До Львова транспортували двох дітей, які стали жертвами ракетного удару на Одещині (відео)
Один з братів перебуває у дуже важкому стані.
Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео) Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео)
У Львівській міській дитячій лікарні з’явилося нове обладнання для діагностики та лікування дітей з ЛОР-патологіями. За більш ніж 500 тисяч гривень закупили гнучкий ендоскоп, мікроскоп та хірургічний лазер.
Load next