У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)

У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)
2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.

42-річний мешканець Львівщини від отриманих травм загинув на місці події. Автомобіль поїхав з місця пригоди, проте залишилися після себе уламки від машини.

Фото: з місця події

Смертельна ДТП сталась у селі Конопниця на автодорозі Львів – Шегині 30 жовтня близько 23.30, пишуть на офіційній фейсбук-сторінці Поліція Львова.

Патрульні 2 батальйону зупинили цей транспортний засіб на автодорозі Київ — Чоп. У нього було пошкоджене лобове скло, погнутий капот, розбита решітка радіатора, загнутий номерний знак.

Під час медичного освідчення стало відомо, що на момент скоєння ДТП водій перебував у стані наркотичного сп’яніння. Крім того, керував автомобілем без посвідчення.

Підозру чоловікові оголосили за статтею Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого.

Йому загрожує до 10 років тюрми із позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий термін. Досудове розслідування триває.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові водій маршрутки помер за кермом. Транспорт продовжував їхати (фото) У Львові водій маршрутки помер за кермом. Транспорт продовжував їхати (фото)
55-річному водію раптово стало погано за кермом, у нього стався серцевий приступ.
Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами Утримували вдома 20 тварин: подружню пару обвинувачують у жорстокому поводженні з тваринами
У львівській квартирі на вулиці Замарстинівській 26-річний чоловік утримував 8 собак та 9 котів – тварини не отримували необхідного догляду та годування. Одна з собак померла у ветеринарній клініці під час надання їй допомоги.
У Львові затримали небезпечного злочинця: він намагався втекти з країни У Львові затримали небезпечного злочинця: він намагався втекти з країни
Зловмисник скоїв 2 розбійні напади на кредитні установи у Києві.
Loading...
Load next