Глава ЦРУ таємно прилетів до Єгипту - Reuters

Глава ЦРУ таємно прилетів до Єгипту - Reuters

Глава ЦРУ Вільям Бернс таємно прибув до Каїру, аби взяти участь у перемовинах щодо можливого перемир’я між Ізраїлем та ХАМАСом.

Про це із посиланням на власні джерела повідомляє Reuters.

Директор ЦРУ Вільям Бернс прибув до столиці Єгипту, Каїру, для участі у зустрічах щодо конфлікту у Газі, - йдеться у матеріалі.

Зазначається, що Єгипет разом і Катаром та США виступають головними посередниками у перемовинах між Ізраїлем та ХАМАСом стосовно звільнення заручників та припинення вогню у Газі.

Минулого місяця Єгипет розпочав нові зусилля із відновлення перемовин. Каїр стурбований перспективами сухопутної ізраїльської операції проти ХАМАСу у місті Рафах на півдні Гази, де знайшли прихисток більше одного мільйона людей, - стверджує Reuters.

За словами посередників, вони очікують на відповідь ХАМАСу на передану угрупованню пропозицію щодо перемир’я й звільнення заручників.

Нагадаємо, Ми не дозволимо, щоб угорці втретє вимушено воювали - Орбан

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Байден прибув до Ізраїлю Байден прибув до Ізраїлю
"Воюють дві наддержави – це США і Росія": мер Полтави на каналі проросійського політика шокував заявою "Воюють дві наддержави – це США і Росія": мер Полтави на каналі проросійського політика шокував заявою
Мер Полтави Олександр Мамай зробив провокаційну заяву про війну на Донбасі.
Load next