Переговори про вступ до ЄС можуть розпочатися у червні - Зеленський

Переговори про вступ до ЄС можуть розпочатися у червні - Зеленський

У червні цього року Україна може розпочати переговори про вступ до Європейського Союзу.

Про це повідомляє Президент України Володимир Зеленський під час виступу на конференції «20 років Чехії в ЄС: візія розширеної Європи».

Я впевнений у тому, що за нашого життя відбудеться така сама конференція, але присвячена 20 рокам України у європейській спільноті – 20 рокам нашого повноправного членства в ЄС. І вже в червні можемо почати цей шлях, фактично розпочавши переговори про вступ України до ЄС, – заявив Зеленський.

За його словами, Європа може бути міцною та дійсно мирною лише тоді, коли ніхто з європейців не залишається за бортом Європи.

Коли про кожен народ памʼятають, і за долю кожного народу кожен готовий битись, щоб не віддати його злу. Європа приречена бути простором співпраці, щоб залишатись простором життя. Саме це ми повинні підтримувати, саме це ми повинні захищати, –  додав Президент.

Нагадаємо, Україна прагне залучати більше жінок до розмінування

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Байден поговорив з європейськими лідерами перед відеоконференцією Путіним Байден поговорив з європейськими лідерами перед відеоконференцією Путіним
Президент США поговорив із лідерами Німеччини, Італії, Франції і Британії .
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Load next