Уряд Тайваню інвестує майже 2 мільйони доларів на лікування пацієнтів з опіками в Україні

Уряд Тайваню інвестує майже 2 мільйони доларів на лікування пацієнтів з опіками в Україні
1 ТМО Львова та БФ «Християнська медична асоціація» підписали меморандум про співпрацю, що передбачає покращення якості надання медичної допомоги пацієнтам з опіками

1 ТМО Львова та благодійний фонд «Християнська медична асоціація» підписали меморандум про співпрацю, що що передбачає покращення якості надання медичної допомоги пацієнтам з опіками в Україні. А уряд Тайваню інвестує майже 2 мільйони доларів на підтримку наших медзакладів у цій справі.

Таким чином розпочинають реалізацію національного проєкту «Опіки. Ця програма також включає в себе навчання та стажування лікарів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу
У неділю, 21 листопада, в Україні відзначатимуть День гідності та свободи. З цієї нагоди, постраждалим учасникам, які отримали тілесні ушкодження під час масових акцій громадського протесту, що розпочалися 21 листопада 2013 року, нададуть матеріальну допомогу.
Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео) Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео)
Вимушено переміщені люди можуть отримати тут усе необхідне. Львів’ян можуть долучитися, поділившись речами, які не використовують.
Load next