Кіберполіцейські викрили групу інтернет-шахраїв

Кіберполіцейські викрили групу інтернет-шахраїв
Кіберполіцейські викрили групу осіб, які розміщували в інтернеті оголошення про продаж неіснуючих товарів і переконували покупців здійснити передплату

Кіберполіцейські викрили групу шахраїв, які розміщували в інтернеті оголошення про продаж неіснуючих товарів і переконували покупців здійснити передплату. Жертвами даних зловмисників стали громадяни по усій країні.

Працювала група з Дніпропетровщини. За місцями їх проживання вилучили банківські карти, комп’ютерну техніку, телефони, сім-картки, чорнові записи, чотири автомобілі та грошові кошти у різній валюті.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Дерусифікація Львова: у місті перейменують понад 30 вулиць, названі на честь російських діячів (відео) Дерусифікація Львова: у місті перейменують понад 30 вулиць, названі на честь російських діячів (відео)
Остаточне рішення про затвердження результатів прийматимуть на сесійному засіданні Львівської міської ради. 
У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото) У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото)
На вулиці Боткіна у Франківському районі скутерист Glovo скоїв наїзд на 10-річну дівчинку та втік з місця аварії. Дитина внаслідок наїзду отримала незначні травми, які не підпадають під кримінальну відповідальність, однак поліція оголосила зловмисника в розшук.
Футболіст Зінченко оплатив приїзд німецького хірурга у Львів для лікування дітей Футболіст Зінченко оплатив приїзд німецького хірурга у Львів для лікування дітей
Гравець збірної України Олександр Зінченко відзначився черговим гідним вчинком. З призових на Євро-2020 футболіст оплатив тиждень роботи німецького фахівця, який оперуватиме дітей із вадами.
Loading...
Load next