У Львові провели навчання з домедичної допомоги

У Львові провели навчання з домедичної допомоги
Львівський обласний центр Екстреної медичної допомоги проводить тренінги для представників ЗМІ, де навчають алгоритму дій допомоги потерпілому до приїзду швидкої

Не тільки інформують, але і самі навчаються. Львівські журналісти проходять короткі тренніги з надання домедичної допомоги. Зокрема, Львівський обласний центр Екстреної медичної допомоги підготував програму навчання, де зібрані найпростіші медичні заходи для порятунку потерпілого.

На короткому 4-годинному тренінгу розповіли про серцево-легеневу реанмацію, використання дефібрилятора, про методи зупинки кровотеч, допомогу при удавленні, судомному нападі тощо.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Навчальний рік у школі: у Львові дітлахи та їх батьки готуються до 1 вересня (відео) Навчальний рік у школі: у Львові дітлахи та їх батьки готуються до 1 вересня (відео)
До початку нового навчального року залишилось менше місяця. Батьки квапляться придбати для своїх дітлахів усе необхідне.
Для працівників ЛМР провели навчання з домедичної допомоги (відео) Для працівників ЛМР провели навчання з домедичної допомоги (відео)
Першими з базовою медичною інформацією ознайомилися працівники мерії. Поступово до навчання планують залучати всіх охочих львів’ян.
На Львівщині розпочалися навчання для поліцейських спецпризначенців (відео) На Львівщині розпочалися навчання для поліцейських спецпризначенців (відео)
Під час тренувань головний акцент робитимуть на роботі з бронетранспортерами в умовах бойових дій.
Load next