Зеленська у Данії зустрілась з королевою Мері

Зеленська у Данії зустрілась з королевою Мері

Дружина Президента України Олена Зеленська у Данії зустрілась з королевою Мері і подякувала за співробітництво у всіх починаннях.

Про це повідомила Зеленська у соцмережі.

Королівська родина Данії підтримує Україну з початку повномасштабного російського вторгнення. Під час візиту до Данії торік ми з Президентом України мали честь зустрітися з королевою Маргрете ІІ, - зазначила перша леді.

Також вона додала, що сьогодні рада зустрічі вже з королевою Данії Мері.

За її словами, “як і вся її родина, королева Данії веде активну громадську діяльність, зокрема патронує понад 30 організацій, серед іншого тих, що надають гуманітарну допомогу, опікуються охороною здоров’я, захистом прав жінок”.

Вдячна королівській родині за те, що Данія – один із наших найбільших і надійніших партнерів у всіх починаннях, - наголосила Зеленська.

Нагадаємо, Данія виділяє $43 мільйони для підтримки бізнес-проєктів своїх компаній в Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зустріч Зеленського із головами урядів Данії та Іспанії: про що розмовляли (відео) Зустріч Зеленського із головами урядів Данії та Іспанії: про що розмовляли (відео)
Політики обговорили можливості посилення збройної відповіді України агресору, відбудову України після перемоги у війні та майбутнє членство у ЄС.
"Заважають українцям реалізувати свій потенціал": перша леді підбила підсумки проектів зі створення доступного середовища в Україні "Заважають українцям реалізувати свій потенціал": перша леді підбила підсумки проектів зі створення доступного середовища в Україні
Як наголосила перша леді, протягом року було повністю сформовано нову державну політику зі створення безбар'єрної України, яка тепер має бути реалізована.
Великий потенціал для розвитку суднобудівництва: Україна і Данія спільно будуватимуть кораблі (фото) Великий потенціал для розвитку суднобудівництва: Україна і Данія спільно будуватимуть кораблі (фото)
Проєкт буде реалізовано за підтримки уряду Данії та данської Експортної кредитної Агенції (EKF).
Load next