Четверо чоловіків на дитячих надувних кругах планували переплисти Тису

Четверо чоловіків на дитячих надувних кругах планували переплисти Тису

На Закарпатті четверо чоловіків намагались незаконно перетнути українсько-румунський кордон, перепливши річку Тису на дитячих надувних кругах.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

За даними слідства, перетнути кордон намагалися мешканці Закарпаття, Тернопільщини та двоє жителів Львівщини. По допомогу вони звернулися до ділків, на яких вийшли через соціальні мережі. 

Після прибуття у місто Тячів на Закарпатті ділки підвезли своїх клієнтів до прикордоння та вказали напрямок до річки Тиса. Організатори дали чоловікам два надувних дитячих круги, щоб переплисти річку, а самі втекли. За ці послуги чоловіки мали заплатити по 4 тисячі доларів кожний.

Проте за 50 метрів до кордону чоловіки потрапили у поле зору прикордонників. Тоді один із плавців спробував утекти, через що правоохоронець вимушений був зробити попереджувальні постріли.

На чоловіків склали протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 204-1 Кодексу про адміністративні правопорушення. За це їм може загрожувати штраф від 8500 до 13 600 гривень або адміністративний арешт до 15 діб.

Крім того, щодо «втікача» склали протокол за ст. 185-10 КУпАП. Йому також може загрожувати штраф або адміністративний арешт до 15 діб.

Нагадаємо, Росія перекидає додаткові бригади на Харківщину ‒ Сирський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Load next