У Львівській національної філармонії стартував 43-й Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози»

У Львівській національної філармонії стартував 43-й Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози»
На сцені Львівської національної філармонії розпочався один із найстаріших та наймасштабніших українських фестивалів музичного мистецтва «Віртуози»

Вже традиційно наприкінці весни на сцені Львівської національної філармонії відкривають один із найстаріших та наймасштабніших українських фестивалів музичного мистецтва «Віртуози», що триватиме до 2-го червня.

У програмі фестивалю також передбачені виступи і закордонних гостей як от в перший вечір слухачі мали нагоду насолодитися грою знаного соліста з Чехії Іржі Барта, який виконував твори Едварда Едґара. 

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові відбулося відкриття Міжнародного фестивалю архітектури та мистецтв (відео) У Львові відбулося відкриття Міжнародного фестивалю архітектури та мистецтв (відео)
У місті презентували мультимедійний виставковий проект "Архітектура незалежності". На експозиції представили архітектурний спадок Львова за минулі 30 років. Виставку відкрили у межах культурно-мистецького фестивалю "Вежа 3.0".
У Львові вперше організували фестиваль театральної фотографії (відео) У Львові вперше організували фестиваль театральної фотографії (відео)
Справжньою перлиною виставки вважають раритетну світлину датовану 1959 роком з вистави "Наталка Полтавка", яку ставили в Сибіру.
Архітектори VS Забудовники: у межах мистецького фестивалю у Львові відбувся футбольний матч (відео) Архітектори VS Забудовники: у межах мистецького фестивалю у Львові відбувся футбольний матч (відео)
Товариський матч відбувся у межах міжнародного фестивалю архітектури та мистецтв "Вежа".
Load next