У Львові вже зовсім скоро запрацюють фонтани: коли очікувати їхній запуск

У Львові вже зовсім скоро запрацюють фонтани: коли очікувати їхній запуск
Наразі усі львівські фонтани чистять, перевіряють, тестують обладнання та готують до запуску після зимового періоду, коли фонтани були відключені та не працювали.

Однак, наразі час коли львівські фонтани почнуть функціонувати - наразі невідомий. Введення їх в постійну роботу залежатиме від температури повітря найближчим часом, адже вона має бути стабільно теплою та без приморозків.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

"Восени, ще до настання морозів, технічне обладнання усіх фонтанів законсервували. Зараз відповідні служби проводять чистку фонтанів, перевірку і тестування обладнання, та готують їх до запуску. Час, коли водограї запустимо в роботу, визначатимемо з огляду на температуру зовнішнього повітря", - зазначив Андрій Зозуля, голова Галицької районної адміністрації.

Щодо сухого фонтану, який минулого року запустили в дію на площі перед Оперним театром, відомо, що там вже з минулої середи працюють технічні служби, які також готують його до запуску. Зокрема, технічні роботи повинні тривати 10 днів.

Нагадаємо, що у березні на проспекті Свободи біля Оперного театру встановили нові лавки та урни. Коштувало це місту понад 600 тисяч гривень. Також на нещодавно відреставрованій площі планували облаштувати полив газонів, висіяти траву та озеленити територію.

Читайте також
Витратили 600 тисяч гривень: у Львові на проспекті Свободи встановили нові лавки та урни
У Львові на проспекті Свободи біля Оперного театру встановили нові лавки та урни. Коштувало це місту понад 600 тисяч гривень.
Суд зобов'язав львівську раду визначити межі історичного центру міста
Касаційний адміністративний суд зобов’язав Львівську міськраду закріпити межі історичного центру міста та віднести його територію до земель історико-культурного призначення.
Тривають ремонтні роботи: у Львові на площі Митній перекрили прохід для пішоходів (відео) Тривають ремонтні роботи: у Львові на площі Митній перекрили прохід для пішоходів (відео)
Прохід до підземного переходу на площі Митній – перекрито до 24-го серпня: у Львові відновили ремонтні роботи біля Бернардинського дворика.
Loading...
Load next