4А секція ЖК Hygge Lux від LEV Development вже чекає на нових мешканців

4А секція ЖК Hygge Lux від LEV Development вже чекає на нових мешканців
Компанія LEV Development, попри воєнний стан, здає в експлуатацію вже третій проєкт

Вчасно, надійно та завжди з думкою про клієнта: попри війну та труднощі компанія LEV Development продовжує будувати Україну та створювати продумані надсучасні житлові комплекси з цікавими концептуальними рішеннями. Сьогодні цей забудовник завершив та здає в експлуатацію вже свій третій успішний проєкт від початку повномасштабного вторгнення. 4А секція житлового комплексу Hygge Lux – це унікальне поєднання зручності та затишку.

4Асекція житлового комплексу Хьюге Люкс – це вже 3й проєкт, який команда LEV Development ввела в експлуатацію за період повномасштабного вторгнення. Дуже радіємо тому, що вдалося реалізувати все заплановане в терміни, які ми обіцяли клієнтам. І вже зовсім скоро ми будемо готуватися до реєстрації та оформлення прав власності, - розповіла Анна Кульчицька – головна маркетологиня компанії «Lev Development».

4А секція Хьюге Люкс від LEV Development – це дійсно унікальна пропозиція. Адже в компанії продумали найменші дрібниці: комфортне планування квартир, високі стелі, і основне – тут усе зробили з думкою про зручність для інклюзивних власників помешкань.

Головною особливістю сектору 4А ЖК Hygge Lux був короткий цикл будівництва. Ми реалізували дану секцію за рік. Тут передбачено у нас 2 поверхі і лише 16 квартир. Також, незважаючи на таку поверховість, ми реалізували ліфт для комфорту та зручності мешканців саме цієї секції, - зазначає Анна Кульчицька – головна маркетологиня компанії «Lev Development».

Проєкт Hygge Lux – це не лише функціональний простір та авторський дизайн. Це особлива атмосфера, яке дає відчуття рідного дому та затишку. Якщо пропозиція компанії зацікавила вас – усі деталі ви дізнаєтеся на сайті LEV Development.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
ЖК бізнес класу Perfect Life – житло продумане до дрібниць: в чому особливість? ЖК бізнес класу Perfect Life – житло продумане до дрібниць: в чому особливість?
Житловий комплекс бізнес класу Perfect Life від LEV Development – це ідеальний простір для сім’ї
ЖК «Feel House» від Lev Development: Знижки 10% на квартири на представницьких поверхах ЖК «Feel House» від Lev Development: Знижки 10% на квартири на представницьких поверхах
Найактуальніша пропозиція цього місяця це знижка 10% на квартири, що на представницьких поверхах ЖК «Feel House». Ця пропозиція дійсна до 10-го лютого
БЕЗПЕКА та КОМФОРТ: унікальна концепція ЖК Hygge lux від Lev Development БЕЗПЕКА та КОМФОРТ: унікальна концепція ЖК Hygge lux від Lev Development
ЖК Hygge lux, що на вул Пасічній, 166, від Lev Development, пропонує мешканцям простір закритого типу з облаштованими укриттями, доступом до Starlink та розвинутою інфраструктурою
Load next