Власники зруйнованого житла можуть подати заяву до міжнародного Реєстру збитків через Дію

Власники зруйнованого житла можуть подати заяву до міжнародного Реєстру збитків через Дію

Власники зруйнованого житла на тимчасово окупованих територіях чи в зонах бойових дій можуть онлайн подати заяву до міжнародного Реєстру збитків.

Про це повідомив віцепрем'єр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Дані з цього Реєстру стануть основою для репарацій, які Росія має заплатити. Розширили можливості для власників житла і починаємо бета-тестування оновленого сервісу, ‒ заявив Федоров.

Він додав, що долучитися до тестування можуть українці, чиє житло було пошкоджене чи зруйноване навіть якщо житло знаходиться на окупованих територіях або в зонах бойових дій, право власності не зареєстроване в Реєстрі речових прав на нерухоме майно, або ж немає акту від місцевої влади про обстеження пошкодженого житла і ви не подавались на єВідновлення. 

Нагадаємо, Зеленський підписав закон про електронний квиток у транспорті

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Як подати заявку про пошкоджене майно в Дії (відеоінструкція) Як подати заявку про пошкоджене майно в Дії (відеоінструкція)
Держава допоможе відбудувати пошкоджене майно.
Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру
Міністр цифрової трансформації назвав її "цифровим заспокійливим".
Loading...
Load next