Прикордонники фіксують збільшення ведмедів на гірських маршрутах Закарпаття через ухилянтів

Прикордонники фіксують збільшення ведмедів на гірських маршрутах Закарпаття через ухилянтів

Прикордонники фіксують збільшення ведмедів на гірських маршрутах Закарпаття, поблизу держрубежу. Це пов'язано з тим, що ухилянти залишають за собою їжу.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Попри закриття більшості гірських туристичних маршрутів, які пролягають вздовж держрубежу, прикордонники Мукачівського загону фіксують появу чималої кількості "туристів", які намагаються здолати вказані стежки, аби у якийсь момент відхилитися від маршруту і незаконно потрапити в Румунію.

Прикордонники розповідають, що частіше за все чоловіки окрім незаконного перетину кордону планують надалі жити за кордоном, тому беруть із собою велику кількість продуктів, особистих речей, змінного одягу та взуття, а коли під час походу ноші стають занадто важкими – просто кидають їх у лісі.

Нагадаємо, Прикордонники не перевіряють військово-облікові документи водіїв міжнародних перевезень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Load next