На Київщині трапився масштабний вибух на цукровому заводі: деталі інциденту (фото)

На Київщині трапився масштабний вибух на цукровому заводі: деталі інциденту (фото)
Серед постраждалих 5 людей, 2 з яких госпіталізували до столичної лікарні. Інших постраждалих доставили до Білоцерківської міської лікарні № 2.

Учора, 5 вересня, у селищі Гребінки Київської області стався вибух на цукровому заводі, внаслідок якого постраждали п'ятеро людей. Відомо, що двоє з них перебувають в одній зі столичних лікарень, а решта постраждалих – у місцевому госпіталі. Про інцидент та потерпілих поліцію повідомив фельдшер швидкої допомоги.

Про інцидент повідомила пресслужба МВС на своїй сторінці у Facebook.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативної група Білоцерківського РУП. За попередньою інформацією, причиною аварії стала несправність одного з котлів, - йдеться у повідомленні міністерства.

Наразі інформації про стан постраждалих немає. Окрім цього, поліцейські з'ясовують усі обставини вибуху. Також у МВС зазначили, що подальша інформація щодо деталей вибуху буде оновлюватися.

Нагадаємо, що нещодавно у Дніпрі серед білого дня у Соборному районі міста стався вибух в салоні автомобіля. За попередніми даними, вибух трапився в салоні автомобіля "Subaru" в районі переднього пасажирського сидіння. Окрім цього на місці події на вулиці Ливарній працюють експерти-криміналісти, вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

Фахівці вилучили з місця вибуху рештки страйкбольної гранати, а також пошкоджену сумку водія.

Читайте також
Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото) Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото)
У селі Чупира Київської області у дорожньо-транспортній пригоді загинув громадянин Ізраїлю. Інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали.
Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото) Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото)
Кількість жертв внаслідок вибуху у багатоповерхівці у центрі села Білогородка, що під Києвом лише збільшується. Рятувальники відшукали ще одного померлого.
Катували праскою: у Харкові троє чоловіків пограбували жінку (відео) Катували праскою: у Харкові троє чоловіків пограбували жінку (відео)
Правоохоронці під Києвом затримали трьох злочинців, які здійснювали жорстокі напади на будинки мешканців і на офісні приміщення, при цьому вимагали у людей гроші, зв‘язували та катували їх праскою.
Loading...
Load next