Росія готує чергову спробу наступу на півночі, – Володимир Зеленський

Росія готує чергову спробу наступу на півночі, – Володимир Зеленський

За словами президента, окупанти готуються до спроби штурму на кордоні за 90 км від Харкова. Президент України Володимир Зеленський заявив про підготовку росіян до нової спроби наступу на кордоні з Україною. 

Про це президент повідомив у неділю, 26 травня, у зверненні з території знищеної харківської друкарні.

За словами Володимира Зеленського, Росія намагається розширити війну. Зокрема, президент згадав нещодавній наступ окупантів на прикордоння Харківської області, за яке досі ведуться бої.

Буквально зараз, цими днями, ми захищаємось за 60 кілометрів на північний схід від цього місця від чергової спроби російського наступу. Росія готується до спроби наступальних дій і за 90 кілометрів звідси на північний захід – біля нашого кордону збирається ще одне угруповання військ, – повідомив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Майже 350 ув'язнених вже звільнили для мобілізації в армію - Малюська

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Load next