Масштабна пожежа у Києві: загорівся 2-поверховий будинок (фото)

Масштабна пожежа у Києві: загорівся 2-поверховий будинок (фото)
В Голосіївському районі Києва спалахнула двоповерхова будівля. Вогонь перекинувся на гаражі.

Сьогодні, 12 серпня, у Києві на вулиці Бойчука, 45 загорівся 2-поверховий будинок. Пожежа швидко поширилась на гаражі, що були поруч. Про це повідомила пресслужба Головного управління ДСНС у Києві. 

Рятувальники повідомили, що до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Михайла Бойчука, що у Голосіївському районі столиці.

Коли рятувальники приїхали, пожежа поширилась на площу 400 квадратних метрів. Займання локалізували о 09:46. 

Було встановлено, що загоряння виникло в 2-поверховій будівлі, з розповсюдженням вогню на поруч розташовані гаражі.

У повідомленні йдеться, що для ліквідації займання рятувальники витратили багато сил. Оскільки поблизу не було пожежних гідратів. Працівники ДСНС весь час довозили воду та прокладали магістральні лінії до найближчих гідрантів.

На місці працювали 40 рятувальників та 10 одиниць основної та спеціальної техніки. Причину виникнення пожежі встановлюватиме слідство.

Відомо, що постраждалих немає.

Читайте також
Згоріли шість автівок: в Одесі на нафтопереробному заводі трапилась пожежа (відео) Згоріли шість автівок: в Одесі на нафтопереробному заводі трапилась пожежа (відео)
В Одесі на території нафтопереробного заводу сталася пожежа - полум'я охопило 70 квадратних метрів та знищило шість автівок.
В Авдіївці знову загорівся коксохімічний завод: постраждалих немає (фото) В Авдіївці знову загорівся коксохімічний завод: постраждалих немає (фото)
На підприємстві виникло загорання перегрітого коксу на конвеєрній стрічці на площі 350 квадратних метрів.
В Одесі загорілась дев'ятиповерхівка: евакуювали 40 людей, 10 з них — діти (фото) В Одесі загорілась дев'ятиповерхівка: евакуювали 40 людей, 10 з них — діти (фото)
Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.
Loading...
Load next