На Київщині затримали зловмисника, який поранив ножем поліцейського

На Київщині затримали зловмисника, який поранив ножем поліцейського

У Київській області поліція затримала зловмисника, який під час виклику вдарив ножем оперуповноваженого і погрожував свідкові.

Про це повідомляє поліція Київської області.

До поліції від 13-річної дівчинки надійшло повідомлення про те, що 38-річний батько вчиняє домашнє насильство щодо її матері. На місце негайно прибула слідчо-оперативна група Тетіївського відділення поліції Київщини. Під час документування фігурант вдарив ножем 31-річного оперуповноваженого та став погрожувати ножем свідкові.

Поліцейський перебував у бронежилеті, проте зловмисник завдав удар ножем нижче засобу захисту. Поранений оперативник здійснив попереджувальний постріл та поранив нападника в ногу. Правопорушник намагався тікати, проте його затримали.

Працівника поліції доправили до лікарні, загрози його життю та здоровʼю немає.

Слідчі затримали підозрюваного. Він перебуває у лікарні з вогнепальним пораненням коліна. Після надання необхідної медичної допомоги фігуранта перемістять до ізолятора тимчасового тримання.

Поліцейські за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури розпочали досудове розслідування за фактом посягання на життя працівника правоохоронного органу (стаття 348 Кримінального кодексу України). Зловмиснику загрожує 15 років позбавлення волі або довічне покарання.

Нагадаємо, У Києві відкрився перший рекрутинговий центр Сил спецоперацій

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Load next