Будівельники фортифікацій на Харківщині публічно прозвітують про свою роботу

Будівельники фортифікацій на Харківщині публічно прозвітують про свою роботу

Харківська обласна військова адміністрація збере усіх причетних до будівництва фортифікаційних споруд у регіоні для публічної звітності щодо виконаних робіт. Це відбудеться на тлі обговорень у мережі щодо нібито відсутності оборонних рубежів в області.

Про це заявив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, кожен підрядник прозвітує про виконані роботи на засіданні групи «Прозорість та підзвітність». Результати зустрічі обговорять на брифінгу, а представники ЗМІ матимуть змогу поставити уточнювальні запитання.

Завжди готові до публічної реакції, — резюмував Синєгубов.

Як відомо, раніше у Центрі протидії дезінформації при Раді національної безпеки й оборони застерігали, що інформація про відсутність оборонних рубежів у Харківській області є російською інформаційно-психологічною операцією (ІПСО).

За словами голови ЦПД Андрія Коваленка, на Харківщині збудували декілька надійних ліній оборони. Але в тій зоні, де зараз тривають бойові дії, збудувати фортифікації було неможливо через доступність цієї території для обстрілів із рф.

Наявність фортифікаційних споруд навколо міста Вовчанськ у Харківській області також підтверджував начальник Вовчанської міської військової адміністрації Тамаз Гамбарашвілі.

Нагадаємо, Україна цього місяця отримає від Німеччини нову систему ППО IRIS-T - посол

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Load next