Ракетний удар по Павлограду: кількість постраждалих зросла до 8 людей

Ракетний удар по Павлограду: кількість постраждалих зросла до 8 людей

У Павлограді Дніпропетровської області внаслідок ранкової ракетної атаки, за уточненою інформацією, постраждали 8 людей.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За уточненою інформацією, у Павлограді через ракетну атаку постраждали 8 людей. Це чоловіки від 32 до 66 років, ‒ зазначив Лисак.

За його словами, двоє потерпілих лікуватимуться амбулаторно, решта – у лікарні. Двоє поранених перебувають у тяжкому стані.

Очільник ОВА зауважив, що крім Павлограда, Тернівки та Юр’ївської громади руйнування внаслідок атаки зафіксовані також у Межиріцькій громаді. Загалом пошкоджень зазнали понад 20 житлових будинків та 9 господарських споруд, гімназія. Також пошкоджено лінії електропередачі.

Нагадаємо, У Багдаді обстріляли посольство США

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші
На щастя, обійшлося без втрат з української сторони.
Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон
Такі злочинні дії російських окупантів вчергове підтверджують, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та відверто нехтує вимогами Міжнародного гуманітарного права при веденні бойових дій.
Loading...
Load next