Поліція на Закарпатті розслідує конфлікт з працівниками ТЦК

Поліція на Закарпатті розслідує конфлікт з працівниками ТЦК

У Закарпатській області поліція Виноградова розслідує конфлікт з працівниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП), де були здійснені попереджувальні постріли у повітря.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатській області.

Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП… Слідчі кваліфікували дії за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Тривають процесуальні заходи, діям кожного з учасників правоохоронці нададуть правову оцінку.

Правоохоронці пояснили, що ввечері 3 травня біля входу на територію Виноградівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки зібралася група людей, орієнтовно 10 осіб, які порушували публічний порядок та вчиняли хуліганські дії.

Співробітники поліції, які прибули на місце події, встановили, що таким чином представники поселення з села Онок висловлювали невдоволення через мобілізацію двох їхніх товаришів. Коли учасники конфлікту намагалися силою відчинити вхідні ворота, співробітники ТЦК та СП здійснили попереджувальні постріли у повітря.

Вони зазначили, що на місці події забезпечували публічний порядок кілька екіпажів поліції, і ніхто з присутніх внаслідок хуліганських дій не постраждав.

Наразі конфлікт з даного приводу вичерпано...Винним у вчиненні хуліганства загрожує ув'язнення терміном до 7 років, - заявили поліцейські.

Вказаний Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки теж в своєму офіційному коментарі Укрінформу підтвердив, що був такий конфлікт.

3 травня з метою уточнення військово-облікових даних в 1-му відділі Берегівського РТЦК та СП перебував військовозобов’язаний ромської національності Лакатош Василь Іванович. Згодом біля адміністративної будівлі ТЦК та СП зібрався натовп громадян України ромської національності, які почали вчиняти хуліганські дії і спроби проникнення на територію військового об’єкта. Було викликано Національну поліцію, - розказали в ТЦК.

Там додали, що правовою оцінкою інциденту займаються правоохоронні органи.

Нагадаємо, У Фінляндії називають глушіння GPS можливим «побічним ефектом» боротьби РФ з дронами

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Load next