Карма за «середній палець»: патрульні не прощають хамів

Карма за «середній палець»: патрульні не прощають хамів
Патрульні оштрафували жінку, яка порушила правила дорожнього руху, а потім ще й ображала інших людей

Відзначилася так відзначилася: у Львові 28-річна водійка на Вольво проїхала на червоне світло, і до того ж ще й розкидалася нецензурними жестами у бік людей, які зробили їй зауваження. Нахаба, думала, що усе їй зійде з рук, але ж не здогадалася, що вже стала антигероїнею соцмереж. Патрульні, звісно ж, не забарилися, знайшли порушницю, склали на неї протокол та оштрафували.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Берлінська подушка": у Львові встановлюють нові обмежувачі для транспорту (відео) "Берлінська подушка": у Львові встановлюють нові обмежувачі для транспорту (відео)
Щоденна статистика аварій та численні смерті у ДТП. На противагу - збільшення сум штрафів та масове встановлення камер фото- і відеофіксації. Усе для того, щоб покращити ситуацію на дорогах. У місті Лева ж все частіше з’являються нові обмежувачі, як от гумова берлінська подушка.
У Львові пяний водій пред'явив поліцейським ковбасу замість документів У Львові пяний водій пред'явив поліцейським ковбасу замість документів
Нетверезий водій пред'явив патрульним нарізану ковбасу замість водійського посвідчення.
У Львові двоє чоловіків підпалили балкон багатоповерхівки У Львові двоє чоловіків підпалили балкон багатоповерхівки
Львівським правоохоронцям вдалось затримати двох порушників, які підпалили балкон багатоповерхівки на вулиці Виговського, що у Залізничному районі міста.
Load next