На Закарпатті чоловік через ревнощі вбив жінку

На Закарпатті чоловік через ревнощі вбив жінку

На Закарпатті поліція затримала підозрюваного у вбивстві 53-річної співмешканки.

Про це повідомила поліція Закарпатської області.

Ввечері 23 травня до поліції зателефонувала 28-річна закарпатка та повідомила, що чує крики своєї матері, яка перебуває у будинку односельця. Заявниця телефонувала з села Довге Хустського району.

На місці події поліцейські виявили мертвою 53-річну жінку з явними ознаками насильницької смерті. Також відразу на місці затримали і ймовірного підозрюваного у вбивстві.

У подальшому, спільно зі співробітниками кримінальної поліції, вдалося встановити детальні обставини: події відбувалися в помешканні спільного знайомого потерпілої та зловмисника. Там між чоловіком та жінкою на фоні ревнощів виникла сварка, у ході якої фігурант, перебуваючи у стані сп’яніння, наніс своїй співмешканці понад 8 ножових поранень. Від отриманих травм жінка померла.

50-річний підозрюваний – уродженець Лисичанська Луганської області, який 20 років свого життя відбував покарання за скоєння різного роду злочинів. Три місяці тому зловмисника засудили за майнові злочини до 5 років позбавлення волі, однак суд звільнив його від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік.

Затриманий у скоєному зізнався. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі кваліфікували його дії за ч. 1 ст. 115  Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Слідство триває.

Нагадаємо, Смертельна ДТП на блокпосту: судді Тандиру продовжили арешт до 21 липня

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Регіональний статус російської мови в Миколаєві: суд скасував рішення міської ради Регіональний статус російської мови в Миколаєві: суд скасував рішення міської ради
Миколаївські депутати повинні були скасувати це рішення ще два роки тому, однак так і не зробили цього. Через це мовне питання довелось вирішити лише після ухвали суду.
Load next