Тисячі військових з 15 країн: на Львівщині розпочались наймасштабніші міжнародні навчання Rapid Trident-2021 (відео)

Тисячі військових з 15 країн: на Львівщині розпочались наймасштабніші міжнародні навчання Rapid Trident-2021 (відео)
Від України в міжнародних військових навчаннях візьмуть участь підрозділи Нацгвардії, Держприкордонслужби та Військової служби правопорядку. Окрім українських військовослужбовців, у них візьмуть участь військові з 15 країн-партнерів.

На базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Яворівському військовому полігоні, що у Львівській області, 20 вересня, стартували масштабні українсько-американські військові навчання Rapid Trident-2021 - "Швидкий тризуб". Зокрема, вже 6000 військових з 15 країн з’їхалися на Яворівський полігон. Про це повідомили у пресслужбі Сухопутних військ Збройних сил України у Facebook.

Навчання Rapid Trident-2021 – важливий крок України на шляху до НАТО, вони мають підвищити рівень підготовки й оперативності українських військ, а також покращать сумісність штабів Збройних Сил України, США та інших членів НАТО і держав-партнерів, - йдеться у повідомленні.

Відомо, що танкові та артилерійські підрозділи однієї з механізованих бригад Сухопутних військ Збройних Сил України тренуються вести активну оборону та відпрацьовують тактику наступальних дій.  Крім того, планується залучення оперативно-тактичних безпілотних літальних апаратів, які будуть злітати з території Польщі, будуть перелітати через державний кордон і виконувати завдання в інтересах військ.

Навчання RAPID TRIDENT – 2021 – важливий крок України на шляху до НАТО, вони мають підвищити рівень підготовки й оперативності українських військ, а також покращать сумісність штабів Збройних Сил України, США та інших членів НАТО і держав-партнерів, - додали у повідомленні.

Українсько-американські командно-штабні навчання із залученням військ Rapid Trident – 2021 триватимуть до 1 жовтня.

Нагадаємо, що нещодавно на одному з полігонів бойової підготовки на півдні України, військові Збройних сил України провели навчання з протиповітряної оборони та відбиття ворожих атак із повітря. Зокрема, під час тренувань військові за допомогою ЗРК "Бук", "Оса" та С-300 відпрацювали протиповітряне прикриття важливих об’єктів інфраструктури.

Зокрема, в ході практичних навчань, військові відпрацювали засоби наведення на цілі повітряного противника, тренувалися завдавати ворогу вогонь у відповідь, а також навчалися прикривати важливі державні об’єкти.

Читайте також
Військово-морські навчання в Грузії: кораблі ВМС України прибули в грузинський порт Поті (фото) Військово-морські навчання в Грузії: кораблі ВМС України прибули в грузинський порт Поті (фото)
Корабель “Юрій Олефіренко” і катер “Слов’янськ” перейшли море і пришвартувалися в порту Грузії.
Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль Військові навчання на Яворівському полігоні наближають Україну до стандартів НАТО - Шмигаль
Тренувальні навчання українських військових на Яворівському полігоні на Львівщині за участю інструкторів із США наближають Україну до стандартів НАТО.
На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів ЗСУ (відео) На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів ЗСУ (відео)
Постійні тренування обумовлені наявністю в регіоні критичних об'єктів інфраструктури, на які може посягати ворог.
Loading...
Load next