Уряд скасував обмеження розрахунків за імпорт товарів і послуг

Уряд скасував обмеження розрахунків за імпорт товарів і послуг

Уряд скасував постанову Кабінету Міністрів №153, яка обмежувала розрахунки за імпорт товарів і послуг.

Про це, як інформує Урядовий портал, повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Так, було скасовано постанову Кабінету Міністрів №153, яка обмежувала розрахунки за імпорт товарів і послуг. Це те, що дуже важливо для бізнесу. Така лібералізація відкриє нові можливості для українських підприємців – виходити на нові ринки, посилювати український експорт, створювати нові проєкти та нові робочі місця в Україні, - відзначив Прем’єр-міністр.

Як зауважив Шмигаль, це рішення уряду вкладається у більш широку політику дерегуляції. Вже переглянуто більше тисячі дозволів, ліцензій та довідок, які регулюють взаємодію держави та бізнесу.

Частина буде повністю скасована, частина – спрощена, частина – переведена в цифру. Постійно працюємо над цим, - розповів Шмигаль.

Він підкреслив, що обороноздатність України напряму залежить від того, наскільки сильною є її економіка. Саме український бізнес сьогодні є основою відновлення, розвитку та успіху.

Тому в економічній політиці у нас є два глобальних завдання. Перше – це програми підтримки бізнесу та стимулювання економічної активності. Друге – це створити бізнес-клімат, де підприємці можуть реалізувати всі свої можливості та амбіції, - відзначив Прем’єр-міністр.

Нагадаємо, Комітет ВР схвалив законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Load next