Заволодіння ₴8,7 мільйона держкоштів: БЕБ підозрює трьох посадовців філії Укрзалізниці

Заволодіння ₴8,7 мільйона держкоштів: БЕБ підозрює трьох посадовців філії Укрзалізниці

Бюро економічної безпеки України повідомило про підозру трьом службовим особам однієї з регіональних філій Укрзалізниці та директору підприємства у заволодінні 8,7 млн грн державних коштів.

Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

За матеріалами досудового розслідування товариство з обмеженою відповідальністю стало переможцем тендеру на поставку державній установі накладок для рейок на 8,7 млн грн, про що був укладений відповідний договір. Додаток до договору містив Технічну специфікацію, згідно з якою мали бути виготовлені рейки, проте покупець погодився на закупку товару гіршої якості. Поставлені накладки суперечили вимогам ДСТУ, а деякі показники міцності взагалі були відсутні, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на підставі аналітичного продукту та судово-економічної експертизи детективи Бюро встановили, що такими діями фігуранти завдали державі збитків на суму 8,7 млн грн.

Нагадаємо, В Україні розмінували 700 гектарів за допомогою машин від міжнародних партнерів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна евакуювала з Сектора Гази більше сотні українців (фото) Україна евакуювала з Сектора Гази більше сотні українців (фото)
Літак із 109 українцями, які виявили бажання виїхати із Сектора Гази та повернутись додому, приземлився в Києві. Разом з українцями було евакуйовано також 13 громадян Молдови та четверо громадян Болгарії.
СБУ затримало на хабарі та розкраданні пального працівника Укрзалізниці СБУ затримало на хабарі та розкраданні пального працівника Укрзалізниці
Служба безпеки України заблокувала масштабний механізм розкрадання дизельного пального на Укрзалізниці. За даними слідства, злочинна схема існувала у більшості структурних підрозділів установи.
Згорів живцем: 16-річний хлопець загинув на даху потяга, намагаючись зробити селфі (фото) Згорів живцем: 16-річний хлопець загинув на даху потяга, намагаючись зробити селфі (фото)
Поліція Чернігівщини розслідує трагічну смерть 16-річного хлопця на залізниці.
Load next