У чотирьох пунктах пропуску на кордоні з Польщею - черги

У чотирьох пунктах пропуску на кордоні з Польщею - черги

У пунктах пропуску на кордоні з Польщею "Шегині", "Краковець", "Рава-Руська" та "Устилуг" утворились черги з легкових автомобілів та автобусів, найменший пасажиропотік спостерігається у "Смільниці", "Грушеві" та "Угринові".

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

У ДПСУ зазначили, що в останні дні спостерігається динаміка руху людей і транспорту через пункти пропуску на кордоні з Польщею.

Пропускні операції свідчать про поступове збільшення кількості людей, які прямують у бік Польщі.

За останню добу державний кордон у напрямку виїзду перетнули 25 тисяч осіб, що на декілька тисяч переважає над кількістю пропущених в Україну.

У зв’язку з пожвавленням руху перед пунктами пропуску утворились черги з легкових автомобілів та автобусів. Така тенденція зберігається щороку після закінчення Великодніх свят та частково пов’язана з початком періоду відпусток, - зауважили у Держприкордонслужбі.

Найбільші накопичення з транспорту спостерігаються у "Шегинях", "Краківці", "Раві-Руській" у Львівській області, та "Устилузі" у Волинській області.

У ДПСУ нагадали, що на українсько-польському кордоні, в межах Львівської та Волинської областей, цілодобово функціонують вісім пунктів пропуску для автомобільного сполучення.

Найменший пасажиропотік спостерігається у "Смільниці", "Грушеві" та "Угринові".

З метою зменшення часу очікування в чергах прикордонники рекомендують обирати ці пункти пропуску.

Актуальну ситуацію щодо стану черг можна відстежити на офіційних ресурсах Держприкордонслужби, зокрема на сторінці Західного регіонального управління у Фейсбуці дані оновлюються кожні три години.

Громадянам, які планують слідувати через Польщу транзитом, у ДПСУ радять обирати для перетину кордону пункти пропуску в межах Закарпатської та Чернівецької областей.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Сили оборони продовжують стримувати ворога по всій лінії фронту

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею
Мігранти з країн Близького Сходу вже кілька місяців намагаються потрапити до Польщі зі сторони Білорусі.
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.
Load next